ASSALAMUALAIKUM.

Dengan Rendah Diri kami mohon Mendapat Komen Daripada Rakan Rakan Anak Jawang,Atau Sesiapa jua Yang Berminat Mengenai Cadangan Projek "River View Pendiat" Saperti Gambar bergerak Di bawah:

PROJEK RIVER VIEW,PENDIAT

PANDANGAN DARI TAPAK DANGAU KE SUNGAI PERAK. PANDANGAN TAPAK DANGAU DARI JALAN. PANDANGAN TAPAK DANGAU KE RUMAH LAMA

BAWAH: GAMBAR STATIK PROJEK TANAMAN NENAS MORIS DALAM PROSES OLEH SEORANG ANAK JAWANG..

Monday, August 9, 2010

MESYUARAT ANAK-ANAK JAWANG DI KL

Mesyuarat dihadiri oleh 6 orang AJK dan 6 orang ahli sekitar KL. Gambar disediakan. Pihak AJK mengucapkan terima kasih kepada En. Shamsudin Ramli selaku tuan rumah dengan menyediakan jamuan dan bilik mesyuarat. Kami menjangkakan lebih ramai yang hadir. Tapi mungkin beberapa keadaan yang tidak mengizinkan, Hanya belasan ahli sahaja. Maka banyaklah lebihan makan yang yang tidak dapat dihabiskan.

Untuk makluman, mesyuarat dimaklumkan satu perancangan satu pakej aktiviti persatuan diadakan pada 20 November 2010 ini iaitu Majlis Korban Perdana, Jamuan Hari Raya Kurban, Mesyuarat Agong Persatuan dan Forum Perdana. Perancangan ini diharap mendapat sambutan menyeluruh dari ahli terutamanya yang tinggal di luar .Sesiapa yang ingin mendaftar sebagai peserta kurban telefon Tuan Hj Bakri 019-5759861, dan bayaran sepanggu adalah RM370.00No comments: